Virksomhed Hjælper Fædre I Krise

Billede:

Når noget af det værst tænkelige sker, hvor konen eller kæresten forlader en, og muligvis tager børnene med, oplever mange mænd ikke at ane hvad de skal gøre eller hvad deres rettigheder er.

“Grunden til at jeg startede virksomheden, var at jeg selv har prøvet at stå i en situation, der mest af alt kan beskrives som en psykisk rutsjetur. Det var ufattteligt hårdt, og jeg anede ikke hvor jeg skulle søge råd og hjælp. Jeg ønsker ikke at nogen andre skal stå i samme situation, som jeg selv gjorde. Derfor har jeg startet virksomheden, for at gøre en forskel” -
Peter Roed, stifter og ejer af Kriseramt Far

Peter Roed vurderer, at man som far, er markant dårligere stillet sammenlignet med kvinder når det handler om rettigheder.

Derfor tilbyder han gratis hjælp til fædre, der akut har brug for det, i form af 20 minutters samtale, hvor han vejleder på hvad man som far kan gøre og har af rettigheder.

“Det forholder sig desværre sådan, at vi har en lovgivning og et system der er automatisk tilgodeser kvinderne. Lige på det punkt har ligestillingen i høj grad langt igen, og mange glemmer at det går begge veje. Alt for få kæmper for fædrene.”
- Siger Peter Roed

Kriseramt Far tilbyder en ydelse, hvor man modtager hjælp og rådgivning, samt deltagelse i alle møder som indebærer statsforvaltningen og vejlednings-, rådgivnings- og juridiske møder.

“Opfattelsen af, at kvinden er den svage part i et parforholds-brud er dybt forældet. Balancen er idag tippet til i kvindens retning, hvilket efterlade fædre magtesløse overfor vores nuværende system. Et system, der hævder altid at benytte frasen “barnet i centrum”, men desværre ikke altid praktiserer netop dette”
-Udtaler Peter Roed

Du kan finde mere information om Kriseramt Far på deres hjemmeside: Kriseramtfar.dk

Relaterede nyheder