Flexjobbere Værdsættes Hos Curvii

Billede:

Sammenlignet med at webshoppen, Curvii, ikke er nogen specielt stor virksomhed, har de stadig en del flere flexjobbere ansat, end de fleste store virksomheder.

Virksomheden oplever lige nu at være inde i en vækstperiode, hvor de som udgangspunkt fokuserer på at rekruttere fuldtidsmedarbejdere. Tidligere har staben hos webshoppen dog bestået af en betragtelig del, som i form af deres forskellige personliger, har forskellige behov.

“Det er ikke mere end et par måneder siden, at cirka halvdelen af vores medarbejdere bestod af flexjobbere. Det har ikke noget vi som sådan har gået specielt efter, men eftersom vi har gjort plads til dem i organisationen, er tilgangen sket naturligt”

Sammen med forskellige jobcentre, har Curvii oplevet at have en del lange og givende praktikforløb, hvor de efter bedste evne har skabt fokus på de ting, som medarbejderen kan tilbyde arbejdsmarkedet.

“Flexjobbere lever med en kronisk sygdom, som både kan være fysisk og-/eller psykisk, og det tager vi som arbejdsplads hensyn til. Vi er bevidste omkring, at de ofte har nogle andre forudsætninger, hvilket vi indretter deres arbejdsgang efter”.


Ikke en måde at få billig arbejdskraft på

Rent økonomisk er der ikke den store forskel på at have en fleksjobber ansat, sammenligner med enhver anden medarbejder. De modtager en almindelig timeløn, og de er lovmæssigt beskyttet, i det henseende at de har krav på gode vilkår på arbejdsmarkedet.

“Vi har valgt at gøre plads til flexjobbere i vores virksomhed. Det er vores måde at give tilbage til samfundet på. Som person og organisation ønsker vi selvfølgelig at gøre hvad vi kan, for dem der har brug for en håndsrækning.

Curvii er en familie-ejet virksomhed, der har stort fokus på sammenholdet og medarbejdertrivslen i deres virksomhed. Curvii sælger modetøj til kvinder i størrelserne 42-62.

Hvis du vil læse mere om Curvii, kan du besøge deres hjemmeside Curvii.dk

Relaterede nyheder