Dybvads Vinduesfirma Satser På En Bæredygtig Og Stabil Forretningsmodel

Billede:

Håndværksbranchen og dets leverandørere har i løbet af de seneste års opsving oplevet en øget konkurrence fra nye spillere på markedet, der vil have del i en branche, der er i en positiv udvikling. Sidste gang der var et lignende opsivng, var tendensen den samme. Mange nye virksomheder gik ind og pressede indtjeningen i branchen, ved at differentiere sig udelukkende på prisen. Mange af de samme firmaer, måtte efter opsvinget desværre se sig selv gå konkurs.

Hos Net2Kompagniet, der har adresse i den lille by Dybvad, har ejer og grundlægger Jeppe en helt klar filosofi omkring hvordan han ønsker at drive sin forretning.

“Jeg har både oplevet flere kriser og højkonjunkturer, og jeg ved af erfaring, at jeg skal undgå så vidt muligt, at ride med på bølgen, blot for at støde på grund, når det på et tidspunkt bliver lavvande igen. Mit fokus ligger i stedet på at opretholde en bæredygtig og stabil forretningsmodel, der bygger på at at bevare mit gode navn og rygte. Det vigtigste for mig er, at jeg er i stand til at holde alle mine aftaler, samtidig med at jeg leverer et godt produkt” - Jeppe, ejer og stifter af Net2Kompagniet.

Ifølge Jeppe oplever han, at man kan læse sig til på flere forums, at vindues- og håndværksbranchens ry er præget af en smule skepsis fra nogle dele af befolkningen. Dette er noget de hos Net2Kompagniet prøver at imødekomme, ved altid at levere bedst muligt produkt og service, og forhåbentlig på den måde, skabe et godt omdømme i branchen.

“ Det kan være ualmindeligt svært for os som virksomhed, at bevise overfor nye kunder, der i forvejen har en skepsis over for branchen, at vi kan gøre et bedre stykke arbejde end vores konkurrenter. En ting er at vi forsøger at sprede vores budskab gennem forskellige kanaler, men i virkeligheden er det vigtigste at skabe nogle gode og lange relationer igennem et stykke veludført arbejde”

Du kan besøge Net2Kompagniets hjemmeside på: Net2Kompagniet.dk

Relaterede nyheder