Christians Virksomhed Giver Plads Til Forskellige Døgnrytmer

Billede:

Mennesker er forskellige, og det samme er deres døgnrytmer. Hos webshoppen Billig-Fitness i Hillerød, oplevede de at folks forskellige døgnrytmer udfordrede punktligheden i virksomheden, hvilket havde en negativ effekt på alle medarbejderne.

Problemet med at nogle af virksomhedens medarbejdere er A-mennesker, imens andre er B-mennesker, er blevet løst med noget så simpelt, som at ændre en gruppe af medarbejdernes mødetid til kl 9.

“Vi har oplevet at driften i vores lager kører markant bedre, efter at vi har implementeret at medarbejderne møder i hold, hvis mødetid er forskudt 2 timer. Udover at imødekomme nogle af medarbejdernes behov for en ændret arbejdstid, der passer bedre til deres døgnrytme, har vi samtidig opnået en mere glidende drift, der opererer i 2 timer længere end før”
-Siger Christian, ejer af Billig-Fitness.dk.

Tilpasset arbejdstid skal gøre virksomheden til en mere attraktiv arbejdsplads

I en tid hvor det bliver mere og mere udbredt, at forskellige virksomheder implementerer en lang række forskellige tiltag, for at øge medarbejdertilfredsheden, har webshoppen udnyttet sine muligheder for at tilbyde sine medarbejdere bedre arbejdsvilkår.

Virksomheden grundet det marked det opererer i, ikke i stand til at tilbyde høje lønninger til deres lagermedarbejdere. Derfor har webshoppen forsøgt at øge medarbejdertilfredsheden og differentiere sig, uden at det skader virksomhedens konkurrencedygtighed.

“Vi befinder os i en branche hvor man er nødt til at gøre alt hvad man kan, for at holde sig konkurrencedygtig. Derfor har vi simpelthen ikke mulighed for lagerets timelønninger helt vildt, for at øge medarbejdertilfredsheden. Derimod har vi mulighed for at implementere tiltag som disse, og vi oplever faktisk, at vores medarbejdere sætter stor pris på det. Jeg tror ikke på at du alene med en god løn kan holde dine medarbejdere glad og tilfredse i lang tid. Min teori er, at gode arbejdsvilkår, der passer til individet, kan gøre at vi holder på medarbejderne længere”.


Du kan læse mere om Christian og hans virksomhed på Billig-Fitness.dk

Relaterede nyheder